Over ons

Welkom op de website van EBS Beveiliging, een technisch beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, brand- ontruiminginstallaties, camerabeveiliging en toegangscontrole voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Historie:
Het bedrijf EBS Beveiliging is enkele jaren geleden opgericht door Hein van de Westelaken, dit na 15 jaar kennis en ervaring te hebben opgebouwd binnen enkele vooraanstaande organisaties in de beveiligingsbranche.

Advies:
Voordat u ook maar over gaat tot het laten installeren van een beveiligingssysteem is het van belang om goed geadviseerd te worden over de mogelijkheden. Met dit advies staat of valt uw beveiligingsplan. EBS Beveiliging start dan ook als eerst om samen met u een inventarisatie van alle risico’s  te maken om vervolgens een maatwerk oplossing te bieden. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste maatregelen, volledig op uw situatie afgestemd.

Dienstverlening:
Wij zijn een jonge en dynamisch organisatie die service, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan, een echte partner als het gaat om beveiliging. Indien u ervoor kiest om uw technische beveiliging te laten verzorgen door ons kunt u er van op aan dat uw woonhuis, bedrijf, tijdelijke locatie of terrein wordt voorzien van hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare apparatuur welke met de meeste zorgvuldigheid voor u zal worden geïnstalleerd. Zodra uw nieuwe beveiligingsinstallatie naar uw wens en tevredenheid is opgeleverd kunt u er op vertrouwen dat EBS Beveiliging voor u klaar blijft staan met een uitstekende service zodat u omtrent uw beveiliging geen zorgen meer heeft.

Wenst u meer informatie over ons of onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op!          

Dit kunt u doen door telefonisch contact met ons op te nemen, via e-mail of de contactpagina op deze website in te vullen.

Wij hopen u snel te spreken en wellicht iets voor u te kunnen betekenen.