Inbraakbeveiliging

 

Iedere 73 seconden wordt er een (poging tot) inbraak gedaan.


Een inbraak in uw pand kan grote gevolgen met zich mee brengen. Zo kan er kan een behoorlijke schade aan het pand zijn ontstaan. Waarschijnlijk zijn er ook goederen meegenomen, goederen met een grote financiële en/of emotionele waarde voor u. Dit kan bijvoorbeeld ook gevolgen hebben voor de continuïteit van uw onderneming. Daarnaast voelt u zich niet meer veilig in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Oplossingen:
EBS Beveiliging rust uw pand uit met een signaleringssysteem waardoor inbraak tijdig gedetecteerd wordt.
Dit doen wij door gebruik te maken van hoogwaardige en geavanceerde beveiligingsapparatuur van uitsluitend gerenommeerde merken. Omdat geen enkel pand en situatie hetzelfde is bieden wij talloze beveiligingsoplossingen op maat voor zowel de particuliere sector als de zakelijke markt.

 

Beveiligingscertificaat:
Daarnaast komt het vaak voor dat de installatie dient te voldoen aan een bepaalde beveiligingsklasse, voorzien van certificaat. Dit is veelal een eis van verzekeraars.
EBS Beveiliging kan dit voor ieder gewenst beveiligingsniveau voor u verzorgen.
Heeft u toch nog een vraag, neemt u dan contact met ons op en naar alle waarschijnlijkheid hebben wij de beveiligingsoplossing waar u naar op zoek bent.

slide-inbraakbeveiliging.jpg