Camerabeveiliging

 

Een camerabeveiligingssysteem is een succesvolle oplossing voor het tegen gaan van criminaliteit. Het gevoel van veiligheid wordt door camerabeveiliging verhoogt en er gaat een preventieve werking van uit. De techniek van camerabeveiliging maakt een snelle ontwikkeling door, welke door EBS Beveiliging enorm goed gevolgd wordt.


Advies en inventarisatie:
Zoals met ieder beveiligingsplan staat of valt ook een camerasysteem met een goede inventarisatie van uw wensen. Als eerste zullen wij samen met u inventariseren wat uw doel is van het camerasysteem. Indien gewenst maken wij een proefopstelling om uw wensen nog beter in beeld te brengen. Nadat wij hier een duidelijk beeld van hebben kunnen wij u informeren over de technische mogelijkheden, de restricties die u heeft vanuit de wetgeving (wet op de privacy) heeft en de kosten.


Gebruikersgemak:
Indien u een camerasysteem laat installeren is dit ongetwijfeld al het zoveelste apparaat dat u kunt gaan bedienen. Wij streven ernaar dat de bediening van het apparaat zo eenvoudig mogelijk gaat en dat u geen omkijken meer heeft naar uw systeem.
Live beelden kunnen eenvoudig worden bekeken via smartphone, tablet, pc of laptop, waar dan ook ter wereld. Het enige dat u nodig heeft is toegang tot internet!


Alarm verificatie:
Door de PAC (meldkamer) gebruik te laten maken van uw camerasysteem kunnen zij gericht aansturen en worden nodeloze uitrukken als gevolg van vals alarm voorkomen.
Door het verifiëren van de inbraakmelding kan direct de politie worden ingeschakeld.
Heeft u wensen of gedachten over een camerasysteem, neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij treden graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u zouden kunnen bieden.

slide-camerabeveiliging.jpg