Brandbeveiliging

 

Wist u dat in meer dan drie kwart van de gevallen van woningbrand dit veroorzaakt wordt door de mensen zelf en dat u maar 3 minuten de tijd heeft om te vluchten?


Het is voor velen één van de grootste nachtmerries, uw pand wordt getroffen door een brand. Behoudens de enorme materiële schade die bij een brand kan ontstaan kan dit ook mensenlevens kosten. Een brand is immers allesverwoestend.
Wij geven u een professioneel advies over de inzet van de meest optimale brandbeveiligingsoplossing in uw specifieke situatie. Van het opstellen van een Programma van Eisen, aanleg van de installatie tot en met de certificering aan toe.


Certificering:
Indien de brandmeld- ontruiminginstallatie gecertificeerd dient te worden conform de NEN2535 kan EBS Beveiliging hier zorg voor dragen. Wij zorgen ervoor dat de installatie zal worden voorzien van een certificaat welke u kunt aanbieden aan de eisende partij. Met dit certificaat weet u en de eisende partij zeker dat uw installatie voldoet aan alle regelgeving.


Onderhoud:
Zeker als het om brandbeveiliging gaat wilt u zeker weten dat de installatie correct functioneert. Daarnaast is het verplicht om gecertificeerde installaties jaarlijks te onderhouden, anders verloopt uw certificaat. Wij beschikken over de kennis en kunde om uw brandmeld- ontruiminginstallaties te onderhouden en het certificaat te verlengen.


Opgeleid persoon:
Conform regelgeving dient een brandmeld- ontruimingsinstallatie door een opgeleid persoon maandelijks en 3-maandelijks te worden geïnspecteerd. Dit alles wordt vastgelegd in het logboek. Voor de training opgeleid persoon kunt u ook bij ons terecht. Onze mensen komen indien gewenst op locatie deze training verzorgen.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van brandbeveiliging? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

slide-brandbeveiliging.jpg